Recensies Rozema hoveniers

Esther 2018-03-05 4:19:30 PM
Hallo Remco,

Ik woon in Leeuwarden aan de Tolhuswei 28. (Blitsaerd)
Ik zou je willen vragen of je vrijblijvend wilt komen kijken bij mij en of je mij kunt helpen om de tuin mooier te maken.
Voor hebben we een bestaande oprit met twee zijdes gevuld met , nu weinig..
Achter hebben we prachtig gras en klimop, maar dat is het ook.

Ik wil graag een afspraak met je en vervolgens een offerte,

Met groet van Esther van der Werf


Fam. Brandsma 2016-12-19 12:22:42 PM
We zijn zeer blij met Remco dat hij onze voortuin veranderd heeft . Super mooi . Hij is zeer goed in zijn werk een aanrader voor iedereen. Remco bedankt.


Jannie (bron internet/recensies) 2015-05-06 8:09:20 PM
Herstel stormschade.
Pergola en schutting,herstelt en deels vernieuwd.
Er is uitstekend werk verricht, ook vlonderplanken toegevoegd op bestaand terras . Afspraken nagekomen,dus wat wil een mens nog meer !!!

G.Elzinga 2013-06-18 11:35:10 PM
Nadat ons begroeide hekwerk was vernield, heeft Remco ervoor gezorgd dat we snel weer achter een dicht hekwerk konden zitten. Hij heeft zijn plan goed verdedigd bij de verzekering, heeft kwaliteit van planten, materiaal en werk geleverd. Denkt goed met je mee. Is de hovenier die na dag hard werken ook nog even het lantaarntje weer aan de paal schroeft. Laat alles netjes achter. Echt aan te bevelen!

Bijlsma (bron martkplaats) 2011-07-24 6:38:47 PM
Tuinaanleg en herbestrating oprit in leeuwarden.

Remco heeft bij ons de gehele tuin aangelegd en de oprit opnieuw bestraat. Hij denkt erg goed met je mee en komt met goede ideën. Hij heeft erg goed en secuur gewerkt en komt zijn afspraken goed na. Ze werken hard en netjes en zijn leuk in omgang. Kortom een echte aanrader.Naam:


Bericht: